Kaj so sodni prevodi? Sodne prevode izvajajo sodni tolmači, oziroma sodni prevajalci, kateri vam pomagajo prevesti pomembne dokumente, listine, papirje, šolske izpisnice in vpisnice za nadaljnjo šolanje v tujini, osebne dokumente in vse ostale pomembne dokumente, ki jih potrebujete imeti prevedene za obisk v tujino. Njihove najbolj zveste stranke so ponavadi kakšne banke, revizorji, podjetniki, davčni svetovalci, notarji, diplomati, odvetniki, mi itd. Svoje pomembne sodne prevode si lahko zagotovite pri podjetju LEX TRA, https://www.sodni-tolmac.si/sodni-prevodi/ , kjer imajo zaposlene najboljše prevajalce, diplomirane pravnike in jezikoslovce, kateri zagotavljajo, da bodo vaši sodni prevodi kvalitetno prevedeni v točno določenem dogovorjenem času. Trenutno jim zaupa že približno 57% slovenskih odvetniških pisarn, 90% ljubljanskih notarjev in 100% zaupanja s strani strank. Njihov namen je postati še boljši, zato če vas zanimajo njihove storitve jih le kontaktirajte ali pa obiščite v njihovih poslovalnicah ob njihovih uradnih urah.

sodni prevodi

 

Sodni prevodi so lahko prevedeni v kar osemnajstih prevodi, kot so seveda slovenščina, italijanščina, portugalščina, nemščina, angleščina, hrvaščina, makedonščina, španščina, slovaščina, poljščina, bolgarščina, portugalščina, češčina, ruščina, albanščina, Bosanščina in turščina. Kar veliko jezikov kaj ne? Zato je ponavadi v takih podjetjih zaposlenih malo več ljudi, kateri obvladajo na svojih določenih jezikih in si tako razporedijo svoje delo. Je pa res, da so taki sodni prevodi veliko dražji od navadnih, ampak moramo vedeti, da je tukaj potrebno znati veliko strokovnih besed, katerih se ne moremo naučiti s osnovno izobrazbo.

Če se boste sami spravili k prevajanju vaših dokumentov, potem dajte svoj prevod še v strokovni pregled, saj lahko le ena napaka spremeni pomen celega namena dokumenta, ali pa naredi dokument zelo nesmiseln. No sedaj veste na koga se obrniti, ko boste potrebovali storitve kot so sodni prevodi. Podjetje LEX TRA je res zaupanja vredno in vedno bodo poskrbeli za vaše potrebe in želje, da se boste vrnili domov zadovoljni, ter veseli z njihovimi storitvami.