Kamionski prevozi vedno prevladujejo. Podjetje Seršen transport vam omogoča prevoz s kamionom do želene destinacije po ugodni ceni.

Cestni tovorni promet se uporablja že dolgo časa. Zaradi mobilnosti, nizkih stroškov in vsestranskosti še vedno prevladuje. V veliko primerih je cestni prevoz zaradi nedostopnosti določenih območjih celo edina možnost, še večkrat pa se stranke zanj odločijo zaradi hitrosti na kratkih in srednjih razdaljah. Pri Seršen Transportu nudijo mednarodni cestni prevoz vseh vrst tovora po vsej Evropi. Zaradi zaposlenih pri podjetju in lastnega voznega parka bo vaš tovor dostavljen hitro in varno. Polni naklad tovora FTL je vrsta cestnega tovornega prevoza, kjer je v celotni prikolici tovor le enega pošiljatelja. Pri tem gre lahko za tovor različnih velikosti. Stranke tovor naložijo na mestu prevzema blaga, to pa bo dostavljeno naravnost do cilja. Delni naklad tovora LTL je vrsta cestnega tovora prevoza, ki se običajno uporablja za pošiljanje ene do šestih palet. Tovor, ki se prevaža v prikolici, je po navadi v lasti več pošiljateljev. Lahko se zgodi, da bo tovor strank v prikolici in  iz skladišča večkrat raztovorjen, dokler ne doseže svojega cilja.

kamionski prevozi

Podjetje Sršen transport  je družinsko podjetje z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju mednarodnega cestnega prometa in logistike. Z več kot 30 letnimi izkušnjami vam podjetje zagotavlja kvalitetne in zanesljive storitve. Vsi kamioni so novi, imajo prikolice s ponjavami z XXL certifikatom. Poslanstvo podjetja Seršen transport je, da naročnikom zagotovijo hitre in cenovne ugodne mednarodne prevoze tovora. To podjetje uresniči z vsakoletnim večanjem flote vozil, širjenjem ponudbe, opravljanjem različnih prevozov in transportiranjem do novih destinacij, zagotavljanjem prave logistične rešitve, vlaganjem v ljudi in razvoj ter z sponzoriranjem in donatorstvom različnih ustanov. Podjetje ima vizije, da bi se uvrstili med največjimi slovenskimi podjetji na področju transportiranjem tovora in logistike. Podjetje bi pa tudi rado uveljavilo svojo blagovno znamko in doseglo prepoznavnost podjetja tudi v mednarodnih vodah.