Dandanes vse več ljudi govori, da jim ni všeč njihov zgled, postava, marsikdo pa tudi govori, kako jim ni všeč njihov nos. Lepotna operacija nosu lahko vaš nos zelo polepša, če si le to želite.

Če je vaš nos za vas prevelik, predolg, kljukast ali pa ima kaj drugega takšnega, kar vam ni všeč, se lahko brez skrbi odločite za operacijo. S tem bodo odpravljeni problemi glede samopodobe in pa tudi mogoče kakšne težave z dihanjem, če ste imeli nos polomljen ali kaj podobnega.

operacija nosu

Če še vedno mislite, da je operacija nosu za vas sramotna, je to najmanj resnično, saj se mora vsak v svoji koži počutiti lepo in dobro ali pa tudi zdravo, če ste se za tako opracijo odločili zaradi zdravstvenih in ne estetskih težav.

Dandanes je estetska kirurgija že tako razvita, da so nepravilnosti odpravijo hitro, brez posledic ter s hitrim okrevanjem. Taka operacija ni boleča, saj med operacijo spite in bolečine ne čutite. Operacija nosu se izvaja z splošno ali pa potencirano anastezijo, med tem časom pa kirurg opravi kar je potrebno. Po koncu operacijo vam v nosnice dajo tampone, da ne krvavite in jih vam 3 dan že vzamejo. Po 1 tednu, ko vam odstranijo pa še opornico za nos, pa prvič vidite vaš novi nos. Dr. Dinko Tončić jim je zaupal, kakšne so reakcije pacientov – neprecenljive, saj noben ni vedel da se bi dalo njihov zgled toliko spremeniti z eno samo operacijo.

Pred operacija nosu se morate s kirurgom dogovoriti točno kaj vas moti in kaj želite popraviti. Kirurg pa vam bo povedal kaj je možno narediti, kakšni bodo rezultati in pa kako bo postopek potekal.

Operacija nosu odpravi: ( lahko )

  • kljukast nos,
  • prevelik nos,
  • predolg nos,
  • preširok nos,
  • grbo, ki je na nosu,
  • prekratek nos,
  • izgubo hrustanca,

Za še več informacij pa obiščite njihovo spletno stran www.rinoplastika.si.