Najem avtodoma pri podjetju Carthago Slovenija pod ugodnimi pogoji. Ponudnik avtodomov je Carthago In Hobby, vse informacije najdete tukaj. Si želite drugačne počitnice, kot ponavadi? Najemite avtodom. Najem avtodoma pri podjetju Carthago vključuje naslednje storitve. Vsak rent avtodom v naši bazi vozil je opremljen s plinsko jeklenko, razgradljivim WC papirjem, vrečkami za smeti in WC aktivnimi bakterijami za razgrajevanje. Luksuzni modeli se lahko pohvalijo z zares vrhunsko opremo. Najem vključuje tudi prostorno mizo in 4 stole. Vsak najem avtodoma vključuje tudi komplet za posodo, ki vsebuje kozarce, krožnike, pribor, nože, rezalne deske in kuharske lonce. Najem avtodoma z vso potrebno opremo za odličen dopust.

 najem avtodoma
Električni podaljški in priključki so vključeni v vsak najem. Avtodom boste lahko brezskrbno parkirali tudi na najbolj odročnih predelih, brez skrbi, da bi vam zmanjkalo elektrike. Proti plačilu nudimo tudi izposojo posteljnine in brisače – izposoja kompleta posteljnine in brisač stane 20 € / osebo. Včasih pozabimo, kako malo časa v resnici namenimo grajenju dobrih družinskih odnosov in druženju s svojimi najbližjimi. Najem avtodoma je dobra priložnost, da odpelje svoje družino na sanjsko potovanje po Evropi. Še leta se boste spominjali dolgih potovanj in prigod ob tem.
Ste naveličani nenehnega prilagajanja urnika ostalim popotnikom? Najemite avtodom in s svojim časom na potovanju boste izbirali sami. Ogledali si boste točno tiste znamenitosti, ki jih boste sami hoteli, postali v mestu, ki vam je všeč in obšli tistega, ki vam ni. Nobenih odmerjenih odmorov za obroke in točnih avtobusnih redov. Popolna svoboda! Nobena oblika potovanja ne združuje toliko funkcionalnosti in prednosti kot potovanje z avtodomom. Dobro opremljeno kuhinjo dopolnjuje vzdržljiva baterijska enota in prostoren rezervoar z vodo. Najem kamperja je primeren za namestitev 4 odraslih oseb. Avtodomi so opremljeni s številnimi predali in shrambo za shranjevanje hrane, oblek, obutve in koles. Avtodomi so kljub omejenemu prostoru udobni. Najem avtodoma je prvi korak v nepozabna doživetja.