Če vas skrbi, da vaše podjetje nima dovolj promocije oziroma nima visoke prepoznavnostni in ne veste kako bi pridobili dodatne stranke, si lahko pomagate z https://magmamedia.si/letak/.

Danes je izredno potrebno oglaševanje čim večjega števila ljudi o vašem izdelku ali storitvi, da lahko privlačite stranke. To, da ste dobili odlično idejo za izdelek je dober začetek, vendar ne bo dovolj, potrebujete tudi kvalitetno promocijo, odlična rešitev za ta problem je izdelava letakov. Letak bo predstavil vaše podjetje publiki. Ta investicija vam bo prinesla upsešno prihodnost in prepozanvnost vaših izdelkov oziroma storitev.letak

Če se odločite za letak vam Magma Media nudi hitro tiskanje, kar pomeni, da bo vaš letak izdelan in natisnjen v 24-ih urah, ti pridejo do vas po ugodni ceni ter visoki kakovosti.

Pri večjih količinah letakov je cena sevda nižja in sicer tisk letakov stane 0,21€/kom, če naročite najmanj 300 kosov. V primeru pa, da želite vsaj 2500 kosov enostranskih letakov v formatu A6 vas bodo ti stali 0,05€/kom.

Letak, ki je možno natisniti z digitalnim tiskom, se uporabi, ko se tiska večja količina letakov. Letaki so lahko večih oblik in dimenzij, najpogostejše izbire so A3, A4, A5, A6 ali A7, alhko pa si dimenzijo izberete sami. Možnost imate tudi izbirati tudi med enostrasnkim in dvostranskim tiskanjem, na voljo vam je tudi veliko gramatur, in sicer od 115g pa do 350g papirja. Odločite so tudi o barvnem ali črno-belem tisku, ko je pa letak končan vam nudijo plastifikacijo, lakiranje, za daljšo obstojnost če to želite,izbrati morate tudi med mat ali sijaj izgled.

Izdelava letakov pri Magma Media je hitra, ugodna in učinkovita. V primer uda se odločite za hitro tiskanje ter dostavo v 24-ih urah morate si zapomniti, da lahko podjetje spremeni ceno vašega tiskanja.