Koledarji so lahko personalizirani in so kot taki odlično in zabavno darilo – vse, kar potrebujete, je 12 kakovostnih fotografij, v katerih so za vedno ovekovečeni najbolj zabavni, smešni in spomina vredni trenutki preteklega leta. Po koledarje na Magmo, izdelali jih bomo po vaših željah. Koledarji na stenah so zelo uporabni, saj z njimi lažje sledimo pomembnim datumom in svojim obveznostim – zakaj ne bi poskrbeli, da bo vaš koledar personaliziran? Danes le še redko tiskamo svoje fotografije; večina naših najlepših trenutkov je ohranjenih le v gruči pik  na zaslonu mobilnega telefona. Naše fotografije in spomini so tako izjemno ranljivi, saj jih pogosto pozabimo shraniti na zunanjem disku ali v oblaku, če izgubimo telefon, z njim pogosto izgubimo tudi redke in edine spominke na naše najbolj dragocene trenutke.

koledarji

Koledarji so kot albumi najlepših spominov. Izdelava koledarja ima tako dvojno vlogo: po eni strani vam ponuja priložnost, da ponovno pogledate vse svoje fotografije in najdete tiste, ki vam največ pomenijo. Po drugi strani pa lahko vse te fotografije ohranite tudi v tiskani obliki v koledarju. Ta bo visel na vaši steni vsak dan v letu in vas spominjal na najbolj srečne dni, kadar boste pod stresom ali nervozni in vam tako dajal moč za spopadanje tudi z najtežjimi opravili in nalogami. Konec leta lahko partnerju ali partnerki podarite koledar, ki obeležuje vaše najlepše skupne trenutke preteklega leta. Koledarji so lahko tudi družinsko darilo ali rojstnodnevno darilo, izbira je neskončna.
Koledarji so lahko odlično promocijsko sredstvo za vaše podjetje ali organizacijo; ne le to, da gre za darilo z visoko uporabno vrednostjo, ampak lahko z njim predstavite tudi svojo ekipo, ljudi, ki stojijo za vašo poslovno zgodbo. Splača se izbrati eno temo – lahko sledite romantični viziji z motivi sončnih zahodov, prelepih pokrajin in najlepših trenutkov. Tehnika digitalnega tiskanja nam omogoča hitro tiskanje manjših naklad, za večje število koledarjev priporočamo offset tiskanje.