V podjetju Interalta se ukvarjamo s proizvodnjo PVC oken ter vrat lastne proizvodnje, svojo ponudbo pa širimo tudi s spojitvijo PVC materiala ter aluminija. Tako svojim strankam nudimo vrhunske produkte, ki bodo svojemu namenu služili še vrsto generacij. Nudimo tudi hitro in učinkovito montažo stekel, okenskih polic ter senčil.

PVC okna Interalta naše proizvodnje so kakovostna in trajna. Zaradi odlične toplotne izolativnosti, ki jo nudijo svojim uporabnikom, so primerna tudi za pasivne gradnje. Poleg toplotne, bodo poskrbela tudi za vrhunsko zvočno izolacijo, kar je v naseljenih mestih ter glasnejših vaseh zelo velikega pomena. Vrhunska ALU-PVC okna poleg prednosti plastičnega materiala združujejo tudi lastnosti aluminija. Poleg osnovnih funkcij, ki jih opravlja aluminijasta pokrivna maska, je prednost tovrstnih oken tudi v gibljivem stiku profila s plastičnim krilom okna. Zasteklitvene letvice tako niso potrebne. Nova generacija oken s posebnim »clip« sistemom pa zajema PVC material, na katerega je z zunanje strani neposredno pritrjena obloga. Satovne komore večajo učinkovitost ter stabilnost okna.

pvc okna

Z združevanjem dveh materialov imate tako nešteto možnosti izbire. Odločite se lahko za različne barve PVC materiala, pa tudi aluminija. Notranji izgled oken lahko tako prilagodite notranjosti vaših prostorov, torej elementom, barvni paleti ter pohištvu, zunanjost pa okolici ali barvi fasade.

Profili oken Trocal, ki jih nudimo, imajo pet komorni PVC okenski okvir, jedro profila pa je okrepljeno s pocinkanim pločevinastim vložkom, ki je zaslužen za večjo trdnost. Omeniti velja tudi, da je PVC material (tudi v kombinaciji z aluminijem) popolnoma odporen na UV sevanje, svetlobo, različne vremenske ter temperaturne vplive. Material je skoraj nemogoče poškodovati, zato je zelo trajen ter ima dolgo življenjsko dobo. Hkrati ne potrebuje nobenega vzdrževanja, razen občasnega čiščenja za lepši izgled. Vsekakor je PVC material prihodnosti, saj je odporen, trajen ter seveda izjemno poceni, če ga primerjamo z lesom.