Kolikokrat ste že komu kupili darilo pa niste našli nobene primerne embalaže? Se mi zdi, da kar velikokrat. Darilna embalaža je marsikomu zelo pomembna, kajti darilu lahko dajo tudi različno vrednost na prvi pogled. Sedaj si lahko na omenjeni spletni strani prenesete katalog v katerem se najde darilna embalaža še za tako zahtevnega kupca. Če vam to ni dovolj si lahko njihovo ponudbo ogledate v prostorih PRO-MAK v Ljubljani, kjer lahko občudujete in nakupujete na 250 kvadratnih metrih razstavnega prostora ter kupujete in ustvarjate na 800 kvadratnih metrih prodajnih površin. 

darilna embalaža

PRO-MAC d.o.o., je sicer podjetje ki opremlja posebne prostore, hotele, bazene, diskoteke in domove z dekorativnimi izdelki in drugimi posebnimi dodatki, ki dajejo prostorom domačnost in toplino. S tem programom se ukvarjajo že več kot 21 let. Najdete pa tudi program darilna embalaža, kjer lahko izbirate embalažo za peciva, slaščice, čokolado in ostale sladkarije. Ponujajo vam tudi kartonske darilne škatle z ločenim pokrovom ali pa škatlo, katere pokrov se sestavi skupaj z njo. Izbirate lahko med belo, bež in črno barvo ali pa tudi po naročilu Darilna embalaža so tudi darilne vrečke ali pa lahko izbiramo tudi med okrasnimi in svilenimi trakovi, vrvicami, zavijalni papir v rolah. Vse to lahko porabimo za okrasitev, ki ga potrebuje naša darilna embalaža.

Pri njih najdete tudi prozorne darilne vrečke, katerih material je organza v vseh velikostih in barvah. Primerna so tudi za poslovna darila, nakit in pa na sploh lahko marsikomu tako polepšamo odpiranje darila. Poleg njihovega prodajnega programa darilna embalaža pa se lahko pohvalijo tudi z okrasnimi lonci, poročno dekoracijo in naprsnimi šopki ter vabili na poroko, pri njih dobite tudi okraske za Božič ter Novo leto, umetno zelenje in cvetje, ponujajo tudi poslovna darila in vse mogočo dekoracijo. Da se prepričate o njihovi kvaliteti se oglasite v njihovem razstavnem salonu, kjer vam bodo pomagali ustrežljivi in prijazni prodajalci.