Bi radi zadovoljili ali pa presenetili svojega partnerja ali partnerko z dobro masažo, vendar ne znate ravno dobro?  Na spletni strani Moj stil imate na voljo tečaj različnih masaž, ki vam ponuja na voljo različne vrste masaž za vse tipe ljudi ali pa dele telesa. Na primer na razpolago imamo tečaj klasične masaže, tečaj športne masaže, tečaj refleksne masaže, tečaj limfne masaže, tečaj japonske masaže in pa tečaj kineziotapinga. Seveda je tečaj masaže kar drag (odvisno od programa, ki si ga izberete) ampak ko ga boste enkrat obvladali vam ne bo žal, še posebej veseli pa bodo tisti srečneži, ki bodo deležni te masaže.

tečaj masaže

Če želite torej opraviti tečaj masaže in tako postanete maser potem se kar hitro prijavite. Moj stil vam nudi kakovosten tečaj masaž izveden po programu NPK master, ki poteka pod mentorstvom izkušenih maserjev, fizioterapevtom in vsem drugim strokovnjakom, ki so vključeni v to. Ne boste razočarani nad vašim znanjem po obisku tečaja, saj se bo vsak od vas naučil vse kar mora vedeti za vrsto masaže ki ste si jo izbrali pa če tudi ste se ga prvič udeležili kot začetnik ali pa kaj drugega. Vsak enkrat začne nekje in lahko tudi iz nič znanja naredimo veliko. Prav tako pa vam tečaj masaže po končanem obisku ponuja zaposlitev v raznih kopališčih, zdraviliščih, hotelih, klubih, kozmetičnih salonih in še kje drugje kjer nujno potrebujejo maserja, saj je to v njihovem programu.

Moje mnenje je, da biti maser ni nikoli slaba stvar, kajti vedno bo nekdo potreboval vašo pomoč, da se bo lahko bolje počutil in si privoščil nekaj zase. Vaši partnerji bodo pa še posebej navdušeni, ko jih boste ob večerih lepo razvajali po napornem dnevu oni pa vas mogoče z kakšno dobro večerjo. Prijavite se že zdaj na tečaj masaž in ne zamudite priložnosti postati dobri maser.