Kopalnica v našem domu je nek intimen prostor samo za nas in družinske člane. To ni prostor, da bi lahko vsak zahajal, edino, če imamo tudi stranišče v istem prostoru in morajo kdaj iti gostje na potrebo. V tem prostoru se dogajajo razne stvari od umivanja, sproščanja in še kaj drugega. Zato kopalnico uredimo po svojih željah, je pa tudi prostor, ki ga ne spreminjamo  pogosto. Če ste v fazi opremljanju kopalnice poglejte na https://www.kupipohistvo.si/kopalnice.html

Ker se v kopalnici nabira največ vlage, moramo izbrati pohištvo namenjeno res samo za kopalnice. Saj tako bo naše pohištvo dolgo vzdržalo in se ne bo zaradi vlage začelo napihovati. Saj vemo kako les reagira, če pride zraven vlaga. Kopalnice niso ne vem kako velik prostor v našem stanovanju, navadno je to nekako najmanjši prostor. Zato v njo ne moremo vložit polno pohištva. Največkrat izberemo tisto najbolj pomembno in še to dobro premišljeno. Najlepše je, ko si na novo gradimo dom in že nekako prej lahko premislimo, kaj bo v naši kopalnici. Da res imamo dovolj prostora in pohištvo ne tiščimo skupaj.

kopalnice

Kopalnice so intimen prostor, zakaj rečemo intimen ne bomo posebej opisovali, ker vsi vemo. V njej se tudi večkrat sproščamo, ko zvečer lezemo v kad in si natočimo toplo kopel. Pohištvo je naj res premišljeno za našo kopalnico. Kopalnice so prostor kjer lahko naša domišljija potuje po lastni volji. Same kopalnice ni včasih lahko opremit, saj ne vemo kaj bi v njo položili. Se včasih tudi skregamo saj ne vemo kaj bi imeli tuš kabino ali kad. Če imate dovolj prostora opremite oboje. Boste videli, da boste vsi zadovoljni. Sama sem prej imela doma kad in bila je želja po tuš kabini. Danes pa mi zelo manjka kad. Vseeno kako boste kopalnico opremili, kupite kvalitetno pohištvo in v kopalnici uživajte v intimnih stvareh.