Ste že bili kdaj v situaciji, da se vam je majal ali pa vam izpadel zob zaradi gnile korenine le tega. Če se vam je, potem je skrajni čas, da si umislite zobni implantant. Kaj pa sploh so zobni implantanti? To so, po domače rečeno, umetne korenine zob. Da bi dobili implantant, morate obiskati zobozdravstveno ambulanto ter se za poseg dogovoriti z zobozdravnikom. Za to vam priporočamo zobozdravstveno ambulanto zdravstvene agencije Doktor1A.

zobni implantanti

Zobni implantanti poskrbijo, da bodo vaši zobje imeli trdno osnovo, vi pa boste lahko uživali v vsakodnevnih opravilih, kot so žvečenje, smejanje in podobno.

Prednosti zobnih implantantov so naslednje:

  1. Izboljšajo videz vaše ustne votline.
  2. Kot morebitni lastnik implantanta, le tega sploh ne boste občutili, ker je udoben in se prilagaja vašim zobem.
  3. Izboljšajo vašo samozavest. Od zdaj naprej se boste lahko smejali tudi z odprtimi usti.
  4. Imajo zelo dolgo življenjsko dobo (več deset let, ob pravi higieni ustne votline ter zob tudi celo življenje). Ravno zaradi tega, Doktor1A nudi doživljenjsko garancijo na svoje zobni implantanti.
  5. Zobni implantanti izboljšajo tudi vaš govor.
  6. Prav tako vam omogočijo tudi lažje prehranjevanje.
  7. Omogočajo enostavno uporabo, saj, ko so enkrat nameščeni, nimate več dela z njimi, kot na primer z odstranljivo zobno protezo, katero morate redno odstrajevati in dajati nazaj v svoja usta, pri tem pa uporabljati nadležno lepilo za proteze.

To so bile prednosti zobnih implantantov, zdaj pa poglejmo ceno posameznega implantanta.

Zobni implantanti vas bodo stali 449 evrov na kos, kar za zdrav in lep nasmeh sploh ni visoka cena.

Če smo vas prepričali, potem čim prej kontaktirajte zobozdravstveno ambulanto Dokto1A preko njihove brezplačne telefonske številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova.

Če pa vas mi nismo prepričali, potem obiščite jnihovo spletno stran, navedeno v vrhu teksta, ter se o njihovi profesionalnosti in kvaliteti njihovih storitev prepričajte tudi na lastne oči.