Vsi študentje so že slišali za spletno študentsko trgovino, kjer nudijo različna darila za moške. Izvirna darila za moške ponujajo tudi koktajl oprema in kompleti. Študentje se med študijskim letom radi zabavajo, še posebej po izpitih. V času zabav se močno poveča povpraševanje po predmetih za študentske zabave. V študentski trgovini ponujajo pester izbor daril za moške. Tukaj spadajo ročni shakerji za koktajle, električni mešalniki za koktajle, drobilci ledu različnih velikosti in dimenzij, dozatorji za pijačo, kar je pri koktajlih ključnega pomena, različni nastavki za steklenice, barski odpirači, kovinske palčke za mešanje, barna žlička in barski nož, knjiga z recepti koktejlov, katere je možno poiskati tudi na spletu.

darila za moške

Na voljo imajo različne artikle kot so recimo: pivska ruleta, pivska igra Človek ne jezi se, pivska igra Križci in krožci, Beer pong seti, ponujajo pa tudi različne pakete igralnih plastičnih kart, ki so bolj odporne na polito tekočino. Darila za moške ponujajo tudi pivsko žirafo, ki je v bistvu velika pokončna cev v katero lahko zlijemo do 3,5 litra tekočine. Pivska žirafa spada pod pivske točilnike.

V ponudbi imajo tudi različne vrste kozarčkov za enkratno uporabo in kozarčkov za beer pong, različne vrste pivskih čelad. Pivska čelada je po izgledu podobna navadni delavski čeladi, le da ima ob straneh stojala za kozarčke s pijačo in cevke po kateri lahko srkamo pijačo iz kozarčkov. Pod darila za moške definitivno spada tudi digitalni alkotester. Deluje na podoben princip kot alkotester, ki ga uporabljajo policisti pri kontroli prometa.

V ponudbi pa imajo tudi darila za moške, kateri se veliko ukvarjajo s športom. Tu imajo različne palice za zgibe in visenje, drog za dvigovanje trupa, viseče gugalnice, antistresne punch balle, vodoodporne torbe različnih dimenzij, fitnes naprave za trebušne mišice, različne dimenzije športnih plastenk in ostalih stvari.